Hiteles kínai nyelvoktatás, kínai nyelvtanfolyamok mindenkinek - ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

   1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F., I.16.    Tel: (36)-(1)-411-6597
Ügyintézés: H-CS: 10.30-18.30; P: 10.30-16.00
                           ELTE Confucius Institute    youttube.com    Kínai enciklopédia

HSK és YCT információk

A 2023. decemberi HSK-HSKK vizsgák bizonyítványai megérkeztek!

Átvehetők az ELTE Konfuciusz Intézetben
hétfőtől - csütörtökig: 11.00 - 18.00-ig,
péntekenként: 11.00 - 15.30-ig.


Tudnivalók az átvétellel kapcsolatban, meghatalmazás esetén


Tisztelt Vizsgázók, Tisztelt Szülők!


Amennyiben a vizsgabizonyítványt postai úton kérik kiküldésre vagy a kiskorú gyermek részére a szülő vagy törvényes gondviselő kívánja átvenni, úgy azt az alábbi feltételekkel tehetik meg:


Amennyiben harmadik fél (nem szülő vagy gondviselő) kívánja átvenni a vizsgázó helyett a bizonyítványt, úgy szükséges egy a vizsgázó aláírásával és két tanú hitelesítésével ellátott meghatalmazást hoznia! Csak ennek ellenében tudjuk kiadni a vizsgát.
Minta a meghatalmazáshoz az oldal alján található


Kérjük olvassák el adatkezelési tájékoztatónkat!


Kérjük, hozzák el magukkal a vizsgázó admission ticket-másolatát, továbbá a szülő vagy törvényes gondviselő köteles egy hiteles személyazonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély stb.) bemutatására. Postai átvétel esetén ezt az e-mailben elküldött postázási nyilatkozatban kell megadni.

* Kérjük töltsék ki és írják alá az átvételi nyilatkozatot két példányban (ebből az egyik példány a szülőnél vagy törvényes gondviselőnél marad, az adatkezelési tájékoztató másolatával együtt). Postai átvétel esetén értelemszerűen a postázási nyilatkozatot szükséges kitölteni és elküldeni az office@konfuciusz.elte.hu e-mail címre. Ugyanebben a dokumentumban kérhetik a vizsgabizonyítvány szkennelt másolatának elküldését e-mailben.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a bizonyítványok postázását elsősorban Budapesten kívül, vidéki címekre lehet kérvényezni! Budapesti cím esetén postázást csak megfelelő indoklás ellenében tudjuk teljesíteni.

Amennyiben a fenti feltételek valamelyikét nem tudják teljesíteni, úgy a vizsgabizonyítványt, mint hivatalos okiratot nem áll módunkban kiadni vagy postázni.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!


Adatkezelési tájékoztató


Meghatalmazás a bizonyítvány átvételére

Meghatalmazás a bizonyítvány átvételére


Átvételi nyilatkozat

Átvételi nyilatkozat


Postázási nyilatkozat

Postázási nyilatkozat