Confucius Institute - Budapest, Hungary

   1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F., I.16.    Tel: (36)-(1)-411-6597
Ügyintézés: Hétfőtől csütörtökig: 11.00 - 18.30
                           ELTE Confucius Institute    youttube.com    Kínai enciklopédia

. .

2013. április 23-án az ELTE Konfuciusz Intézetben Dr. Li Xinhua, Kína magyarországi nagykövetségének oktatási tanácsosa, Dr. Hudecz Ferenc, a HANBAN igazgatótanácsának tiszteletbeli tagja, Dr. Hamar Imre, az ELTE Konfuciusz Intézet igazgatója valamint Qi Baihua, az ELTE Konfuciusz Intézet igazgatóhelyettese egy bizottsági ülés keretében elbírálták a 2013-as Konfuciusz Ösztöndíjra beérkezett pályázatokra.

A 38 beérkezett pályázat közül 36-ot találtak érdemesnek arra, hogy felterjesszék a HANBAN elé. A HANBAN végeleges döntéséről a pályázók saját felhasználói fiókjukon keresztül kapnak majd értesítést, várhatóan június közepén.

Az egy egyetemi szemeszterre szóló ösztöndíjra pályázók közül a bizottság Somogyi Áron, Speier Anna, Tusor Anita, Solt Richárd Mihály, Németh Fruzsina, Lőrincz Katalin, Szászhegyessy Zita, Müller Klaudia, Tóth Laura Lilla, Bakai Kitti és Lediana Mancellari pályázatát fogadta el, és továbbította a HANBAN felé.

Az egy egyetemi évre szóló ösztöndíjra pályázók közül a bizottság a következők pályázatát fogadta el, és továbbította a HANBAN felé:

Selmeczy Viktória
Vízer Rita
Surányi Gábor
Knyihár Eszter
Béres Nikolett
Both Sára
Polyák Eszter
Halmai Dzsenifer
Kovács Ráhel Amrita
Köves Zsuzsanna Blanka
Vígh Zoltán
Dorogi Valerie
Kovács Viktória
Kristály Ágnes
Fekete Márton Bence
Papp Csilla
Antal Laura
Laczó Dániel Tamás
Pozsonyi Laura
Zanaty Katalin Zita
Bodri Fanni
Badacsonyi Katalin Tegza
Barta Krisztián
Balogh László
Kasler Kinga

Gratulálunk a sikeresen pályázóknak, és az ELTE Konfuciusz Intézet nevében további sok sikert kívánunk az ösztöndíj elnyeréséhez!
PREVIOUS NEWS