Hiteles kínai nyelvoktatás, kínai nyelvtanfolyamok mindenkinek - ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

   1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F., I.16.    Tel: (36)-(1)-411-6597
Ügyintézés: H-CS: 11.00 - 18.30, P: 11.00 - 16.00
                           ELTE Confucius Institute    youttube.com    Kínai enciklopédia

Az első Projekt Menedzser Szeminárium a Zágrábi Egyetem Konfuciusz Intézetében

2015. november 27.

Az első Projekt Menedzser Szeminárium a Zágrábi Egyetem Konfuciusz Intézetében került megrendezésre 2015.11.27-30-án.

Az eseménynek összesen 8 résztvevője volt: a zágrábi Konfuciusz Intézetet Andrea Pleša, Jelena Vrhovski és Jure Marinović, a pozsonyi Comenius Egyetem Konfuciusz Intézetét Henrieta Hatalova, a ljubljana-i Konfuciusz Intézetet Tina Pirih, a szófiai 138. „Prof. Vasil Zlatarski” Általános Iskola Konfuciusz Tantermét Yana Shishkova, a skopje-i St.Cyril és Methodius Egyetem Konfuciusz Intézetét Elena Damjanoska és az ELTE Konfuciusz Intézetét Csikó Anna képviselte.

A Projekt Menedzser Szeminárium célja egyrészt a kelet-európai Konfuciusz Intézetek közti együttműködés elősegítése, másrészt pedig a Konfuciusz Intézetek különböző projektjeiről való tapasztalatcsere valamint új, közös projektek előkészítése volt.

A rendezvényt Krešimir Jurak, a Zágrábi Egyetem Konfuciusz Intézetének igazgatója nyitotta meg 2015.11.28-án, majd ez után következtek a résztvevők prezentációi.

A hétvége során nem csak kapcsolatépítésre nyílt lehetőség, hanem az előadások után a kelet-európai Konfuciusz Intézetek projektjeiről folytatott beszélgetések során hasznos információkkal és tanácsokkal tudták ellátni egymást a résztvevők, valamint további közös projektek létrehozásáról állapodtak meg.
KORÁBBI HÍREK