Hiteles kínai nyelvoktatás, kínai nyelvtanfolyamok mindenkinek - ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

   1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F., I.16.    Tel: (36)-(1)-411-6597
Ügyintézés: H-CS: 11.00 - 18.30, P: 11.00 - 16.00
                           ELTE Confucius Institute    youttube.com    Kínai enciklopédia

Megtartották az Európai Kína Nyelvtanítási Szövetség 2. vezetőségi ülését

2015. május 30.

A megbeszélést 2015. május 30-án, szombaton tartották a Közép és Kelet-európai Regionális Tanárképző Központ konferenciatermében.

Magyarországot Hamar Imre, az ELTE Konfuciusz Intézet igazgatója, az ELTE BTK Kínai és Japán Tanszékének vezetője, az ELTE Távol-keleti Intézet igazgatója, Franciaországot Wang Peiwen, a Foret Montargis Gimnázium oktatója és Joel Bel Lassen, a Francia Nemzeti Oktatás Minisztériumának, Keleti Nyelvek és Kultúrák Intézetének professzora képviselte. Angliából Zhang Xinsheng, a Richmond Egyetem Modern Nyelvek Központjának professzora, Spanyolországból Zhou Minkang, a Barcelonai Egyetem professzora érkezett. Németországot Henning Klöter, a Göttingeni Georg-August Egyetem professzora, Hollandiát Cao Xuefei, a Groningeni Konfuciusz Intézet igazgatója képviselte, aki C.M Smulders kisasszony helyett érkezett, aki sajnos nem tudott részt venni az eseményen.

Az összejövetelen továbbá részt vett Ye Qiuyue, a Közép és Kelet-európai Regionális Tanárképző Központ oktatási-igazgatója, valamint Li Min, az ELTE Konfuciusz Intézet kínai igazgatója.KORÁBBI HÍREK