Hiteles kínai nyelvoktatás, kínai nyelvtanfolyamok mindenkinek - ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

   1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F., I.16.    Tel: (36)-(1)-411-6597
Ügyintézés: H-CS: 11.00 - 18.30, P: 11.00 - 16.00
                           ELTE Confucius Institute    youttube.com    Kínai enciklopédia

Kínai nyelvoktatás a pécsi Leővey Klára Gimnáziumban

2011. november 17.

November 17-én az ELTE Konfuciusz Intézet igazgatója, Dr. Hamar Imre Pécsen, a Leővey Klára Gimnáziumban aláírt egy szándéknyilatkozatot, amelyben az Intézet vállalja, hogy 2012. szeptember 1-től Pécsre egy kínai nyelvtanárt küld, aki a Leővey Gimnáziumban és a Pécsi Egyetemen fog tanítani.

A szándéknyilatkozatot aláírta Dr. Zalay Szabolcs, a Leőwey Klára Gimnázium igazgatója és Dr. Komlósi László, a Pécsi Tudományegyetem rektor-helyettese.

A szándéknyilatkozat aláírását köszöntette Dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő, mint a Leőwey Klára Gimnáziumot fenntartó Önkormányzat képviselője, az Oktatási Bizottság elnöke.

Az ünnepségen jelen voltak: Sztojkovics Éva, Pécs 1. sz. választókerületének Önkormányzati képviselője, Staub Ernő, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának Oktatási és Kulturális Referatúra vezetője, Fábián Éva, Leőwey Klára Gimnázium általános igazgatóhelyettese, Dr. Sárkányné Lengyel Mária, a Leőwey Klára Gimnázium pedagógiai igazgatóhelyettese, Lukács Izabella, a Leőwey Klára Gimnázium kincstárnoka, valamint az osztályokat képviselő diákok.KORÁBBI HÍREK