Hiteles kínai nyelvoktatás, kínai nyelvtanfolyamok mindenkinek - ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

ELTE Konfuciusz Intézet, Budapest

   1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F., I.16.    Tel: (36)-(1)-411-6597
Ügyintézés: H-CS: 11.00 - 18.30, P: 11.00 - 16.00
                           ELTE Confucius Institute    youttube.com    Kínai enciklopédia

Konfuciusz Intézetek hetedik konferenciája

2012. december 15.

December 15-18-ig tartották a Konfuciusz Intézetek hetedik konferenciáját, amelyen több mint négyszáz konfuciusz Intézet vezetői és az intézeteket alapító külföldi és kínai egyetemek vezetői vettek részt.

Az ELTE Konfuciusz Intézetét Erdődy Gábor rektor-helyettes, Hudecz Ferenc a kuratórium tagja, a Hanban tanácsadója, Hamar Imre igazgató és Qi Baihua igazgatóhelyettes.

A konferencián Hudecz Ferenc a rektorok fórumán, míg Hamar Imre az igazgatók fórumán tartott előadást.

A konferencia idején a Hanban igazgatója, Xu Lin külön is fogadta az ELTE delegációját, ahol hangsúlyozta, hogy az ELTE Konfuciusz Intézete kiváló munkát végez, és megköszönte, hogy az ELTE vezetősége támogatja az intézet munkáját.

A konferencia előtt December 13-15-ig Hudecz Ferenc és Hamar Imre részt vettek a Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem és Konfuciusz Intézeteinek konferenciáján, ahol az intézetek vezetői beszámoltak az elmúlt egy éves tevékenységükről, és megvitatták intézetek fejlesztésének lehetőségeit.


Hudecz Ferenc előadása (vázlat): Facilitating the Integration of Confucius Institute into the Host University and the Local Communities

Hamar Imre előadása (vázlat): Quality assessment and model InstitutesKORÁBBI HÍREK